Aanvraag Benny Vreden Tool

Registreren voor € 109,- per schooljaar
Met het invullen van onderstaand scherm registreer je je voor de Benny Vreden Tool. Een licentie kost  € 109,- per schooljaar (incl. btw). Nu kan de hele school onbeperkt gebruikmaken van de volledige versie van de tool.
Je kunt je ook aanmelden als privé-persoon (kosten blijven € 109,-). 

D.m.v. registratie ga je akkoord met de voorwaarden en ontvang je de factuur.

GRATIS registratie met promotiecode bij aankoop musical
Met de aankoop van Junglebeat, De Feestplaneet, De Geheime Gympies of De tent op z'n kop! ontvang je een promotiecode. Je kunt deze code helemaal onderaan het formulier invullen. De hele school kan nu tot het einde van het musicalabonnement gratis gebruikmaken van de Benny Vreden Tool. 

Voor afscheidsmusicals geldt: gratis toegang vanaf januari (of vanaf aanschaf indien na 1 januari) tot 1 augustus van het lopende jaar.
Voor kerstmusicals geldt: gratis toegang vanaf augustus (of vanaf aanschaf indien na 1 augustus) tot 31 december van het lopende jaar.

Invullen formulier
Weet je jouw Benny Vreden klantnummer of BRINcode van de school? Vul dit hieronder in, samen met de bijbehorende postcode. Het systeem vult dan automatisch de gegevens verder aan. Zo niet, dan sla je dit gedeelte over en vul je zelf de gegevens in. Doe dit ook als het systeem de door jouw ingevulde gegevens niet herkent.


Gegevens ophalen

Klantnr. of Brincode: 
Postcode:

Gegevens school

E-mail:
Naam contactpersoon:
Naam school:
Bij een privé aanvraag graag het woord "prive" invullen
Straatnaam met nummer:
Postcode:
Plaats:
Land:
Telefoonnummer:
Brincode:
Promotiecode:
Vul hier de code in die u bij aanschaf van de musical hebt ontvangen